Viestejä vapauden vankilasta

posted in: Tarinat | 0

Ystävämme, narri Yuri Gagarin opetti muinoin Perulaisille vangeille: “Kun vapauttaa mielensä, voi olla vapaa vankeudessakin”. Elämä äitinä ja isänä on ihmeitä täynnä ja täältä vapauden vankilasta voi kirjoittaa tarinoita ympäröivälle maailmalle. Omasta vankilasta voi rakentaa paratiisin, jossa voi seurata pienen lapsen kasvua ja auttaa häntä elämään elämäänsä vapaana olentona.

Vanginvartijan nukahdettua on vihdoin aikaa kirjoittaa muutama rivi. Noin vuosi sitten sisälleni muutti symbiootti/loiseliö, joka vaatii alituista huomiota ja huolenpitoa. Eliö vaatii osakseen myös suuren osan aivokapasiteetistani. Onneksi eliöstä on kasvanut varsin hurmaava poikanen, jonka kasvua on ilo seurata. Omasta mielestä huolehtimisesta on kuitenkin tullut entistä tärkeämpää. Ruuanlaitto ja uusien reseptien kehittely ovat aina olleet iso osa hyvää elämää. Nyt maustekombinaatioiden pohtimisesta on tullut entistäkin tärkeämpiä. Uusia reseptejä pohtiessa ja kokeillessa, tunnen olevani minä itse. Hetken aikaa aistini eivät ole ylivirittyneessä, huolehtivassa tilassa, vaan voin levätä. Kitchenstringtheory on mielikuvitusmatka reseptiikan kaaosteoriaan. Parhaiten onnistuneet makuyhdistelmät julkaistaan täällä tarinoiden kera.

Leave a Reply